VAD ÄR MAXIMAL GEMENSKAP?

Maximal Gemenskap är vårt hållbarhetsarbete som pågått i 12 år. Det är samlingsnamnet som knyter ihop alla ICA Maxi Visbys engagemang – både i och utanför butiken. Hur vi agerar som arbetsgivare för att skaffa och behålla Gotlands bästa personal. Hur vi tänker kring miljön och hur vi kan minska vårt klimatavtryck. Hur vi kan påverka samhället vi alla lever i. Maximal Gemenskap är vårt sätt att ta ansvar och ge tillbaka till vår ö. Alla kan göra något. Det här gör vi.

DSC09219 _Full
Namnlöst-1

Vi vill göra mer för kvalitet

Vi vill göra mer för att skapa en tryggare mat- och butiksvärld. Kvalitet och socialt ansvar är vägledande inom vår butik och hela ICA. Vi sätter stolthet i våra tydliga rutiner, våra kompetenta och utbildade medarbetare, samt sättet som vi arbetar med spårbarhet och kontroll. Så att du kan få säkra varor av kvalitet, som du vet är tillverkade under rätt arbetsförhållanden och med rätt djuromsorg.
Bild MG hemsidan

Vi vill göra mer för lokalt

Vi vill göra mer för våra lokala producenter och matmakare, som skapar råvaror och smaker av yttersta världsklass. Ett sätt vi gör det på är att tydligt visa vägen till mat från Gotland såklart. För en starkare landsbygd och ö, och dessutom enklare för dig att handla både hållbart och lokalt.
Rectangle 34

Vi vill göra mer för mångfald

Vi vill ta tillvara på styrkan i olikheter genom att öka mångfalden. Därför har vi medarbetare med alla möjliga bakgrunder, förmågor och personligheter. Vi är stolta över våra samarbeten utanför butiken som verkar till att vända utanförskap till gemenskap. Vi är säkra på att ett inkluderande samhälle blir tryggare, mer tolerant och roligare att leva i. För en godare morgondag som vi alla tjänar på.
Bild MG hemsidan2

Vi vill göra mer för hälsa

Vi vill göra det enkelt att göra bra val för hälsan. Vårt sätt är att synliggöra och märka ut vårt hälsosammare sortiment.
Vi älskar den gotländska idrotten och är stolta över våra föreningssamarbeten och alla de eldsjälar som varje dag gör skillnad och skapar inkludering och gemenskap. Detta är vårt sätt att göra mer för en god morgondag och folkhälsan på vår ö.
Närproducerat

Vi vill göra mer för miljön

Vi vill att det ska vara enkelt att göra smarta val för miljön. Därför arbetar vi varje dag med att hitta lösningar i butiken med målet att spara på de resurser vi har och fortsätta minska svinnet. Allt för att det ska bli enklare för dig att göra ett mer hållbart val, så att vi alla vaknar upp till en godare morgondag.